ofk_metalac_1JELEN SUPERLIGA

 

Vojvodini samo bod protiv Metalca, pobede OFK-a i Smederva

 

Fudbaleri Vojvodine igrali su danas u Novom Sadu nerešeno sa Metalcem 1:1, pošto su primili gol u samom finišu meča petog kola Super lige i tako ugrozili ostanak na drugom mestu na tabeli srpskog prvenstva.

Vojvodina je povela golom Abubakara Oumarua u petom minutu meča, ali je konačan rezultat minut pre isteka regularnog toka utakmice postavio Vladimir Otašević.

Povezana vest:  Abramovič želi da vrati Morinja u Čelsi!

Taj gol bio je prvi koji je Vojvodina primila ove sezone, a ujedno i prvi koji je Metalac postigao. Vojvodina je i dalje druga sa 11 bodova, dok je Metalac sakupio svega dva boda.

Milan Bojović je postigao oba gola u pobedi Jagodine nad BSK-om iz Borče od 2:0.

Istim rezultatom je i Smederevo golovima Dejana Živkovića i Dragan Ćerana savladalo fenjeraša Čukarički, koji je pretrpeo i peti poraz u pet kola, pri tom bez postignutog gola.

Povezana vest:  Ulaznice za meč Juventus - Roma rasprodate za 40 minuta

Tri boda je osvojio i OFK Beograd, koji je pobedio Inđiju sa 2:1, iako su gosti prvi stigli do gola preko Branimira Kostića u petom minutu.

Preokret i pobedu OFK-u doneli su golovi Ivana Kecojevića u 34. I Uroša Sinđića u 67. minutu.

Poslednju večerašnju utakmicu u Beogradu će igrati viceprvak Srbije Crvena zvezda i Javor iz Ivanjice.

Povezana vest:  UEFA FUTSAL EURO 2016, Perić: Istorijska pobeda u Areni

Branilac titule šampiona Partizan sutra će u Čačku gostovati kod Borca, Rad će u Beogradu dočekati Hajduk, dok će Spartak u Subotici biti domaćin Slobodi Sevojno.