Predrag_luka_rad_vs_Nikola_dragicevic_cukaJELEN SUPERLIGA

Ekipa Rada želi tri boda sa Karaburme

 

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić ocenio je danas da će mali beogradski derbi njegove ekipe sa OFK Beogradom u šestom kolu Super ligi biti interesantan za gledanje, a da će pobednika odlučiti nijanse.

-Mali gradski derbi Rada i OFK Beograda uvek je bio pun fudbalskih sadržaja, pošto obe ekipe potenciraju napadačku igru. Trenutno smo izjednačeni po kvalitetu, pa verujem da će pobednika odlučiti nijanse – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Ibrahimović propušta meč sa Arsenalom

Nikolić na nedeljnoj utakmici na Karaburmi neće moći da računa na štopera Tomislava Pajovića, napadača Nemanju Kojića i omladinskog reprezentativca Srbije Uroša Vitasa. Centralni odbrambeni igrač Marko Ranđelović podsetio je da Rad na šest utakmica u prvenstvu i Kupu ove sezone primio tri gola, ali sva tri u duelu sa aktuelnim šampionom Partizanom. Na ostalim utakmicama „građevinari“ su sačuvali mrežu svog gola.

Povezana vest:  UEFA FUTSAL EURO 2016, Kocić: Za ovo se živi, ponosan sam na saigrače

-Mi iz odbrane potrudićemo se da taj trend nastavimo, uz nadu da će golova biti u mreži OFK Beograda. Pobeda bi nam mnogo značila kako bi se pozicionirali u gornjem delu tabele što nam je cilj, posebno jer ćemo u naredna dva susreta (sa Inđijom i Borcem) biti domaćini i imati priliku da uvećamo bodovni saldo – istakao je Ranđelović.

Povezana vest:  Lalatović ostaje u Radničkom