maxi_lopezMaksi Lopez ne koketira s Mančester Junajtedom

 

Maksi Lopez, 26-godišnji argentinski fudbaler, od prošle sezone proživljava u dresu Katanje možda i najbolje trenutke svoje karijere. Pre pet godina je bio velika nada Barselone, ali nije uspeo da se nametne i potražio je sreću u novim klubovima (Majorka, FC Moskva, Gremio).

Prošlog je leta došao u Katanju za koju je postigao jedanaest pogodaka, a jednom se upisao u strelce i na startu nove sezone. Njegove dobre igre nisu ostale neprimećene kod jačih evropskih klubova, pa su tako neki ostrvski mediji dovodili Lopeza u kontekst prelaska u Mančester Junsjted.

Povezana vest:  Real želi De Rosija

Takve navode je, pak negirao Dario Bombini, igračev agent.

-Maksi Lopez ne koketira s Mančester Junajtedom. Nismo razgovarali s gospodinom Fergusonom, a mogu tek reći da su se neki drugi klubovi interesovali za njega.

Bombini je dodao: -Njemu odgovara ovo podneblje i igranje u Katanji. Želi još više da napreduje ove sezone jer njegov najveći cilj je ulazak u argentinsku reprezentaciju.

Povezana vest:  Novopazarci počeli pripreme u Novigradu

Lopez je kvalitetno igrao za dve argentinske reprezentacije mlađih uzrasta (U17 i U20), ali u nacionalnu A selekciju nikada nije ušao.