vesli_sjanderVesli Snajder: Mančesteru nikada ne bih mogao da kažem ne!

 

Holandski vezni fudbaler Intera Vesli Snajder priznao je otvoreno da postoji jedan klub čiju ponudu nikako ne bi mogao da ignoriše.

-Da me neko pita želim li ikad u karijeri da zaigram za Mančester Junajted, bilo bi mi nemoguće reći mu ne. Kako reći ne ako se ukaže prilika zaigrati za jedan od najvećih klubova na svetu? Igrao sam već za Real, koji mnogi smatraju najboljim svetskim klubom, a sada igram u Interu koji je prošle sezone ispisao istoriju osvajanjem trostruke krune – rekao je igrač koji je na leto 2009. godine prešao iz Real Madrida u Inter uz odštetu od 15 miliona evra.

Povezana vest:  Fudbaleri Srbije izgubili od Švajcarske na Svetskom prvenstvu

-Ja sam i dalje Interov igrač i vrlo sam posvećen igranju za klub, ali ne mogu reći šta bi se dogodilo u budućnosti u slučaju da dobijem ponudu Mančester Junajteda. Bilo bi lepo završiti karijeru sa spoznajom da ste igrali u najjačim klubovima u Španiji, Italiji i Engleskoj. Nema puno igrača koji se tako nečim mogu pohvaliti, a ako se to kojim slučajem desi meni, želeo bih da moj klub u Premiershipu bude Mančester Junajted – ponudio se javno menadžeru Aleksu Fergusonu 26-godišnji holanđanin, koji je ugovorno s Interom vezan do 2014. godine.

Povezana vest:  Ture zbog dopinga ostao bez plate za šest nedelja