FSS_logoOd sutra u prodaji ulaznice za utakmice protiv Estonije i Italije

 

Fudbalski savez Srbije želi ovim putem da obavesti sve navijače naše reprezentacije o mogućnosti kupovine ulaznica za predstojeće utakmice Grupe C kvalifikacija za Prvenstvo Evrope. Podsećamo, Srbija će 8. oktobra na Stadionu Partizana sa početkom u 20.30 sati dočekati Estoniju, dok ćemo 12. oktobra od 20.50 sati igrati protiv Italije na Stadionu „Luiđi Ferari“ u Đenovi. Ulaznice za obe utakmice biće u slobodnoj prodaji od sutra, četvrtka 30. septembra 2010.

Povezana vest:  Fudbaleri Jagodine otišli na Zlatibor na pripreme

Poslednjih nedelja FS Srbije je bio pod velikim pritiskom usled ogromnog interesovanja za duel između Italije i Srbije. Koristimo priliku da obavestimo javnost da smo za pomenuti meč u Đenovi od FS Italije dobili 1.800 ulaznica, što predstavlja pet odsto kapaciteta stadiona „Luiđi Ferari“ i predviđeno je Protokolom o takmičenju u našoj kvalifikacionoj grupi.

Ulaznice će biti u slobodnoj prodaji po ceni od 1.100 dinara. Zainteresovani ih mogu kupiti na sledeće načine: Pozivom Kol centra FS Srbije na broj 011/381-81-77 i posetom sajta http://www.call4all.rs/

Povezana vest:  Karanka: Real je zaslužio pobedu

Od sutra u slobodnoj prodaji biće i ulaznice za utakmicu između Srbije i Estonije. Podsećamo na cene ulaznica za meč koji će biti odigran na Stadionu Partizana:

Sever i Jug:             300 dinara

Istok sa strana:      500 dinara

Istok centar:          600 dinara

Zapad sa strana:      700 dinara

Zapad centar:          800 dinara

Takođe, od ponedeljka 4. oktobra ulaznice će biti u prodaji i na blagajnama Stadiona Partizana.

Povezana vest:  Pantić: Još ne znam da li ću morati na operaciju