Savicevic-dejanDejan Savićević: Nisam baš uvek shvatao Kapela

 

Dejan Savićević, 44-godišnji predsednik crnogorskog fudbalskog saveza, ovih dana uživa u rezultatima svoje reprezentacije.

U tri kvalifikacione utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo Crna Gora upisala je tri pobede od 1-0. Minimalno su na svom terenu savladali Vels i Švajcarsku, dok su bili bolji i od Bugarske u gostima.

Povezana vest:  PSŽ pronašao školu za Bekamovu decu

Prepuni samopouzdanja fudbaleri koje vodi hrvatski trener Zlatko Kranjčar odlaze na Ostrvo gde će u utorak na Vembliju igrati protiv prvog favorita grupe – Engleske.

Dana dok je igrao u Milanu, te pritom briljirao, a vodio ga Fabio Kapelo, današnji selektor Engleske, setio se Dejan Savićević.

-Ipak jedva čekam dolazak u London, da pozdravim svog nekadašnjeg šefa, makar nije uvek blistalo u našem odnosu. Naprotiv… – rekao je Savićević i nastavio:

Povezana vest:  Predrag Mijatović preuzima tim Saragose?!

-Obožavali su me navijači Milana, predsednik Berluskoni mi je govorio da me voli kao sina, ali imao sam utisak da me Kapelo baš namerno nije stavljao u nekim utakmicama na teren. Često sam u jednom periodu grejao klupu, a nisam znao odgovor zašto. I nisam shvatao njegov takav stav. Ali, razgovarali smo nakon toga o svemu tome i ništa ne zameram Kapelu – završio je Savićević.

Povezana vest:  Filipo Inzagi:Imamo napad za osvajanje Lige šampiona