vladan_lukic_cz_2Lukić: Užasnut sam ponašanjem navijača u Đenovi

 

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić istakao je danas da je užasnut sinoćnim divljanjem huligana pre, tokom i posle duela Srbije i Italije u Đenovi.

-Užasnut sam onim što su navijači Srbije uradili u Đenovi. Crvena zvezda i ja kao njen predsednik uvek osudujumo svako nasilje i svako ko počini nasilje treba da bude spreman da lično odgovara za svoje postupke – rekao je Lukić u izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

Povezana vest:  Milojević: Kazna Uefa će nas ojačati

-Ono što se dogodilo je najveća sramota u istoriji srpskog fudbala I imaće teške posledice kako za reprezentaciju, tako i za klubove – dodao je Lukić.

Srpski huligani juče su prekinuli duel Srbije i Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, pošto su ubacivali baklje na teren i lomili inventar na stadionu „Luiđi Feraris“.

Nerede su pravili i pre i posle utakmice. Pre meča su napali I autobus sa reprezentativcima Srbije u želji da se obračunaju sa golmanom Vladimirom Stojkovićem, nekadašnjim kapitenom Zvezde, koji je među navijačima tog kluba postao omražen posle letošnjeg prelaska u redove rivalskog Partizana.

Povezana vest:  Konte: Nije bilo lako plasirati se na EP

-Poslednji je trenutak da se svi faktori u našom fudbalu urazume I preuzmu svoj deo odgovornosti i da svi zajedno učinimo sve kako bismo iz ove situacije izašli što jači – ocenio je Lukić.