stojkovic_i_stanojevic_slavlje139. VEČITI DERBI

 

Stojković slavio sa Grobarima, Đenova ga promenila

 

Golman Partizana Vladimir Stojković proslavio je današnju pobedu svog tima protiv bivšeg kluba Crvene zvezde tako što je od crno-belih navijača tražio oproštaj za „ružnu prošlost“.

Stojković je po završetku „večitog“ derbija, u kome je njegov tim pobedio 1:0, otrčao ka južnoj tribini, podigao dres i otkrio majicu na kojoj je pisalo „Oprostite mi moju ružnu prošlost“.

Povezana vest:  Dragan Đurić: Mesečni trošak Partizana 900.000 evra!

Golman reprezentacije dobio je danas glasne zvižduke tokom zagrevanja, a tokom meča je provocirao navijače Zvezde, pokazujući mišiće i razvlačeći vreme.

On je nakon prelaska u Partizan dobijao i pretnje smrću, a navijači Zvezde su ga fizički napali u Đenovi tokom meča reprezentacije.

Posle utakmice je imao pomirljiv ton i rekao je da se oseća normalno, a novinarima je odgovorio da ima drugačiji stav prema Zvezdi posle napada u Đenovi.

Povezana vest:  Martino preuzima reprezentaciju Argentine posle SP?

-Osećam se sasvim normalno posle derbija. Naravno da imam drugačiji odnos prema Zvezdi posle svega što se desilo u Đenovi. Hteo sam tim gestovima da pokažem da me ništa neće uništiti i da sam sve izdržao – rekao je Stojković.

-Potpisao sam za Partizan i svoju budućnost ću Partizanu I posvetiti. Ne plašim se huligana – dodao je Stojković.

Povezana vest:  Boka Juniors ostala bez trenera

PHOTO: ataimages.rs