andrija_kaludjerovic_makaziceAndrija Kaluđerović: Sledeća je Kula

 

Andrija Kaluđerović je sa dva gola protiv Borca u Kupu Srbije još jednom pokazao da je najefikasniji napadač Crvene zvezde. Asistencije Kadua i golovi Kaluđerovića mogli bi da budu dobitna kombinacija i u Kuli, protiv Hajduka.

– Borac je već u arhivi. Utakmica je bila teška, odnosno dali smo maksimum i imali odličan odnos prema igri jer je iza nas poraz u derbiju – kaže Kaluđerović i dodaje – Hvala divnoj publici koja je opet imala najveću posetu u Srbiji iako smo ih razočarali protiv Partizana. Upravo zbog toga je Zvezda najveći klub u Srbiji i to niko ne može da ospori.

Povezana vest:  Zoran Mirković novi trener Partizana

Pred utakmicu sa Hajdukom naši prvotimci znaju šta ih čeka.

– Biće mnogo pritisaka i biće teren mnogo loš. Uvek je loš u Kuli. Ipak, mi moramo da pokažemo da smo bolji od Hajduka i alibi neće postojati. Zaboravili smo derbi i sada je najvažnije da nastavimo sa pobedama u šampionatu – kaže Kaluđerović.

Mladi napadač ne krije da ne poznaje mnogo ekipu Hajduka.

Povezana vest:  Bajern pobedio u nadoknadi, porazi vodećih

– Za mene je trener Bekvalac najveća snaga tog tima. Zaista je vrstan stručnjak i sigurno je da će umeti da ih pripremi. Ekipu će nam do detalja predstaviti stručni štab i znaćemo šta treba učiniti za pobedu i tri boda. Nadam se da će i u Kuli podrška Zvezdinih navijača biti velika – kaže Kaluđerović.

Povezana vest:  Zvezda: Od sutra redovna prodaja paketa za LŠ