cristiano_ronaldo_slavljeKristijano Ronaldo: Ovo nije moja, već Murinjova pobeda

 

U subotu su fudblaeri madridskog Reala upisali novu, sedmu pobedu u španskoj Primeri. U utakmici 9. kola su na gostovanju pobedili Erkules 3-1.

Dugo je izgledalo da će novi španski prvoligaš skinuti skalp još jednom velikanu Primere. Podsetimo da je ta ekipa na startu sezone slavila kod Barselone 2-0.

Povezana vest:  Večeras na programu El Superclasico - "Utakmica milenijuma" najavljuju španski mediji

Pogotkom Davida Trezegea su vodili 1-0 do 52. minute (tada je izjednačio Argentinac Di Maria), a do 82. minute su imali barem bod u džepu. Ali, tada je s dva gola ponovo zablistaoa Kristijano Ronaldo i doneo pobedu Realu. S 11 pogodaka u sezoni Portugalac je dodatno učvrstio prvo mesto na listi strelaca. Ipak, nije želeo nakon svega sebi da pripiše ovu pobedu.

Povezana vest:  PRIPREME ZVEZDE U ANTALIJI, Vilotić: Osećam se kao novi igrač

-Nije ovo moja pobeda, već Murinjova. Još jedna u nizu. Dao nam je pravi savet na poluvremenu i poslušali smo našeg vođu. Zato smo i izgledali daleko bolje u nastavku – rekao je Kristijano Ronaldo.

Portugalac je bio posebno srećan zbog saigrača Karima Benzeme, koji mu je asistirao kod trećeg Realovog pogotka.

-Nije mu lako. Prolazi kroz težak periode mora se dokazivati i zato je svaki njegov potez dodatna sreća za sve nas u klubu – završio je Kristijano Ronaldo u izjavi za madridsku Marcu.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati i tabela 30. kola Premijer lige