aleksandar_stanojevic_par_braStanojević: Sve osim pobede protiv BSK-a je neuspeh

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da će sve osim pobede u 11. kolu Superlige protiv BSK Borče smatrati neuspehom.

-Prošle godine smo teško pobedili BSK i kod kuće i na strani. Igraju čvrsto, dobro su organizovani, a imaju i iskusnog trenera Kikovića. Znamo da nas čeka vrlo teška utakmica, ali kao i do sada ulazimo sa imperativom pobede, jer bi sve ostalo bilo neuspeh – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Park dvostruki strelac za Mančester junajted

Partizan je u sredu porazom od portugalske Brage u Ligi šampiona izgubio i teoretske šanse da se i na proleće takmiči u Evropi.

-Nikad ne tražim alibi… Imamo dosta kvalitetnih igrača, i za utakmicu protiv Borče nećemo previše rotirati ekipi. Na utakmicama Lige šampiona stičemo veliko iskustvo. Nadam se da nećemo dozvoliti da nam se desi iznenađenje u prvenstu zbog takmičenja u Evropi – kazao je on.

Stanojević je naveo i da nekoliko igrača ima zdravstvene problem pred sutrašnju utakmicu.

-Saša Ilić je imao problema i pre Brage. Pjera Boju muči loža, a Stefan Babović je možda slomio prst. Dosta igrača nije treniralo dan posle Brage. Nakon današnjeg treninga ćemo znati na koga možemo da računamo, ali ti problemi nisu ništa strašno – izjavio je on.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, KVALIFIKACIJE, Zenit uz probleme ipak u plej-ofu za Ligu šampiona

Stanojević je rekao i da su pojedini mediji, posle utakmice protiv Brage, pogrešno interpretirali njegovu izjavu da se stidi Partizana.

-Ponosan što smo prvi na tabeli, igramo Ligu šampiona i za to su najzaslužniji igrači. Ne volim da se neke reči izvlače iz konteksta. Rekao sam samo da se stidim igre iz prvog poluvremena protiv Brage. Normalno je da hoćemo bolje i da se ne zadovoljavamo samo učesćem u Ligi šampiona – rekao je trener Partizana.

Povezana vest:  Crno-beli traže postupak protiv Zvezde zbog komentarisanja suđenja

Posle deset kola Partizan vodi na tabeli Super lige sa 25 bodova, dva više od Rada i tri više od Crvene zvezde.

Utakmica 11. kola Superlige BSK Borča-Partizan igra se sutra od 13 sati na stadionu OFK Beograda na Karaburmi.