zvezda_ofk_bg_2Kristić: Osetio se pritisak zbog poraza

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Kristić ocenio je da se u igri njegove ekipe danas protiv OFK Beograda osetio pritisak zbog dva uzastopna poraza i da zato partija nije bila ubedljiva.

-Navijači su uskraćeni za bolju Crvenu zvezdu. Videlo se da su naši igrači bili pod pritiskom posle rezultatskih neuspeha u poslednja dva meča… Nadam se da će im posle ove pobede pasti teret sa leđa – rekao je Kristić na konferenciji za novinare posle pobede od 1:0.

Povezana vest:  Napadnuti fudbaleri Partizana iz Gane

Kristić je čestitao OFK Beogradu na otvorenoj igri, koja je olakšala posao i njegovom timu. Posebne čestitke uputio je Slavoljubu Srniću, 18-godišnjem fudbaleru koji je u finišu meča debitovao za Zvezdu.

-Želim mu puno uspeha u daljoj karijeri i mnogo utakmica u dresu Crvene zvezde – kazao je Kristić.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević izjavio je da mu je žao što uprkos dobroj igri njegovog tima ponovo mora da čestita Zvezdi na pobedi.

Povezana vest:  Rad slavio u Novom Sadu, bez golova u Subotici

-Korektno smo igrali, bili drčni, dominantni u posedu lopte. Zaslužili smo bod, ali u fudbalu ne dobijes uvek ono što zaslužiš. Siguran sam, ipak, da ćemo sve to naplatiti ako nastavimo da radimo kao i do sada – naveo je Đurđević.

-Nama je vrlo teško da budemo u vrhu sa dosta izmenjenim timom u odnosu na prošlu sezonu. Mlad smo tim. Na bekovima su Marko Petković i Milan Rodić, momci rođeni 1991. i 1992. godine. Teško je, a moramo i da igramo ofanzivno, da loptu guramo napred, jer tako najbolje možete da prodate igrače, a od toga živimo – dodao je.

Povezana vest:  Božović: Odlaganje je očekivano i može dobro da nam dođe