Maazou_BordeauxBordo uzeo samo bod, prva pobeda Arla

 

Ni treće kolo zaredom nisu fudbaeri Bordoa uspeli da pronađu put do pobede u francuskom prvenstvu. U subotu su pred svojim navijačima odigrali samo 1-1 protiv Valensijena.

Nakon 12 kola Le Championnata ekipa Žana Tigane ima po četiri pobede, remija i poraza.

U subotu je na svome Chaban-Delmasu do boda došla u samoj završnici, Ouvo Mosa Mazu je pogodio u 86. minuti. Pre toga je, u 55. minuti, golman gostiju Nikolas Peneto odbranio udarac Jusieja s bele tačke. Valensijen je, inače, poveo u 18. minuti pogotkom Davida Dukortoa.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati utakmica 20. kola Serije A i tabela

Do prve je pobede sezone, u najefikasnijoj utakmici dosadašnjeg programa 12. kola, došao Arl. Ekipa koji vodi bosansko – hercegovački trener Faruka Hadžibegića slavila je s 3-2 protiv Kaena koji je poveo u desetoj minuti preko Jusefa El Arabija. Marokanskom je napadaču to osmi pogodak sezone i njime je izbio na čelo liste strelaca, ali Kaenu to nije bilo dovoljno ni za bod. Odlučujući je pogodak, pri rezultatu 2-2, postigao Kaba Diavara iz jedanaesterca u 76. minuti.

Povezana vest:  Ibrahimović: Znam da sam najbolji i bez Zlatne lopte

Sent Etijen nakon sjajnog uvoda u sezonu sve više tone. Već je peto uzastopno kolo bez pobede, štaviše, u subotu je poražen i treći put u poslednja četiri kola. Lorijen je kao gost slavio s 2-1, a oba je puta mrežu za pobedničku ekipu tresao Kevin Gameiro.