Laurent-Blanc_1Loran Blan: Treniranje Mančester Junajteda bi bilo strašno uzbuđenje

 

Portugalac Žoze Murinjo je i dalje prvi kandidat za naslednika Aleksa Ferguson na klupi Mančester Junajteda, jednog dana kada škotska legenda napusti „teatar snova“.

Ali, jedan od kandidata za preuzimanje klupe Junajteda je i trenutno francuski selektor Loran Blan. Taj nekadašnji odbrambeni igrač francuske reprezentacije je poslednje utakmice u karijeri odigrao baš u dresu „crvenih šavola“. Tamo je igrao od 2001. do 2003. godine.

Povezana vest:  Milijaš: Titula bi bila veliki uspeh za sve u klubu

-Iskreno se naježim kada pomislim na mogućnost treniranja Mančester Junajteda. To bi bilo neverovatno uzbuđenje – rekao je Blan i dodao zašto:

-Ko god preuzme Mančester Junajted imaće veliku čast. Sve ono što je gospodin Ferguson tamo ostavio je neprocenjivo. Naslediti ga nije niti malo lako. U ovom trenutku o tome ne razmišljam jer imam neke sasvim druge projekte, ali ta ideja me u budućnosti stvarno golica – dodao je današnji francuski selektor koji je pre tog posla obavljao trenersku dužnost još samo u Bordou. I s tom ekipom bio prvak francuskog Le Championnata pre dve sezone.

Povezana vest:  Čović: Odluka UEFA veliki podstrek da rešimo probleme