roy-hodgsonHenri podržao trenera Liverpula Hodzsona

 

Suvlasnik Liverpula Džon Henri podržao je danas trenera Roja Hodžsona i nagovestio da uprava u januarskom prelaznom roku neće potrošiti mnogo novca na pojačanja. Liverpul je prošlog vikenda izgubio u prvenstvu od Stouka sa 0:2, a navijači „crvenih“ su na tom meču tražili da ekipu preuzme legenda kluba Keni Dalgliš.

-Ovaj klub može biti bolji i pogrešno je za slabe rezultate kriviti trenera i jednog fudbalera. Fudbaleri Liverpula na svakom meču moraju da pruže maksimum. Ako to ne urade – neće pobediti – rekao je Henri britanskim medijima.

Povezana vest:  Tventeu preti kazna zbog transparenta Kosovo je Srbija

Henri je nagovestio da uprava u januarskom prelaznom roku neće potrošiti mnogo novca na pojačanja.

-Moramo naporno da radimo i da ulažemo u tim. Mnogi misle da to ne možemo uspešno da uradimo u januaru, pa ćemo na leto pokušati da dovedemo prava pojačanja. Svi igrači moraju da budu na nivou istorije kluba. Liverpul i dalje prolazi kroz težak period – rekao je on.

Povezana vest:  U Interu tvrde da nisu želeli Kaku i Ronaldinja

Henri je dodao da je razgovarao sa zvezdama tima, nakon što su mediji spekulisali da će napadač Fernando Tores i golman Hose Reina napustiti Enfild.

-Liverpul ima kvalitetne igrače i svi žele iste stvari – da pobede. Razgovarao sam sa fudbalerima i zadovoljan sam. Sa pravom su me pitali su da li klub ide u dobrom pravcu, jer svi to žele, nakon čega sam im objasnio koje su naše želje i ciljevi – rekao je Henri.

Povezana vest:  Murinjov Real se razigrao

Posle 13 utakmica Liverpul se nalazi na 11. mestu na tabeli Premijer lige sa 16 bodova i ima 12 manje od prvoplasiranog Čelsija.