vesli_sjanderVesli Snajder: Dosta o Benitezovom otkazu, on je dobar trener

 

Navijači Intera sve su nezadovoljniji radom trenera Rafaela Beniteza, a i u italijanskim je medijima sve više negativnih kritika na račun španskog stručnjaka.

Aktualni evropski prvak se nakon nedeljnog poraza od Milana (1-0) u gradskom derbiju nalazi tek na petom mestu liste Serije A poslije 12 kola. “Rossoneri” mu beže šest bodova, a drugoplasirani Lacio pet. Ni u Ligi šampiona Inter nije uverljiv, nakon poraza od Totenhema na White Hart Laneu (3-1) u 4. kolu ima tek sedam bodova, ali je još uvek u dobroj poziciji za prolaz u drugi krug.

Povezana vest:  Espanjol pobedio Hetafe

Uprkos slabim rezultatima, najbolji fudbaler “nerazzurra” Vesli Snajder stao je u odbranu Beniteza, uz tvrdnju kako bivši trener Liverpula nije u opasnosti.

– Dosta mi je Rafina imena u novinama. Priče o njegovom otkazu su samo dosadne i uznemirujuće glasine. Moramo da zaustavimo sve te zvižduke i kritike jer Benitez je dobar trener – izjavio je holandski veznjak za Tuttosport.

Povezana vest:  Tončev: Biće nekh promena u Zvezdi

– I sam ću preuzeti deo odgovornosti za poslednje rezultate. Ali, ekipa koja je osvojila Ligu šampiona prošle sezone bila je sastavljena od 22 lava, a takva je situacija i danas.