Trener fudbalera Salcburga Marko Roze ocenio je da je izostanak publike na stadionu „Rajko Mitić“ u utakmici protiv Crvene zvezde uticao na igru obe ekipe, kao i da je nerešen ishod najpravedniji rezultat.

„Mislim da su obe ekipe odgovorne za kvalitet današnje utakmice. Mom timu je u napadu falilo samopouzdanja, pogotovo u poslednjoj trećini. Borili smo se, ali Zvezda se dobro branila, dok je s druge strane koncentrisala na duge lopte i prekide. Mislim da je utakmica ogledalo atmosfere na stadionu. Nikome ne pomaže ovakva atmosfera“, rekao je Roze novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Fudbaleri Crvene zvezde otišli na Zlatibor na pripreme

„Čudna atmosfera, čudna utakmica. Oba tima borila da bude dobar nastup, ali ovih 0:0 je na kraju najpravednije“, dodao je on.

Salcburg je večeras na stadionu „Rajko Mitić“ igrao nerešeno 0:0 sa Crvenom zvezdom u prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona, a meč u Beogradu igran je bez prisustva domaće publike zbog kazne Evropske fudbalske unije.

Povezana vest:  Ronaldovoj majci konfiskovali 45.000 evra na aerodromu

„Ništa, ponećemo ovaj rezultat, pokušaćemo kod kuće da budemo uspešniji. Ovde je bilo 0:0 i imamo priliku da prodjemo dalje. Pritisak nemamo, ali i da kod nekoga postoji, moramo da prevazidjemo“, kazao je Roze.

Upitan da li bi Zvezda igrala drugačije da je bilo publike i da li se pribojava podrške crveno-belima u Salcburgu, Roze je kazao da nije na njemu da ocenjuje, kao i da se ne boji publike.

Povezana vest:  Roma gubi korak i za LŠ, Lacio preuzeo drugo mesto

Revanš utakmica izmedju Salcburga i Crvene zvezde igraće se naredne srede u Austriji od 21.00.