jose-mourinho_realMorinjo: Ne trebaju nam pojačanja jer se vraća Kaka

 

Trener Real Madrida Žoze Morinjo rekao je danas da neće dovoditi nove igrače u januarskom prelaznom roku pošto će se posle oporavka od povrede u ekipu vratiti Brazilac Kaka.

-Naše najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku će biti Kaka. To će biti sjajno za naš tim. Koliko klubova može da dovede Kaku u januaru? Na tržištu nema takvog igrača – rekao je Morinjo, preneli su španski mediji.

Povezana vest:  La liga bojkotuje FS Španije, slede brojne tužbe zbog snimaka sastanka

Kaka je u avgustu podvrgnut operaciji kolena i od tada se oporavlja. Mediji u Italiji i Španiji su spekulisali da bi uprava Reala u januaru mogla da ga proda Interu ili Milanu, ali Morinjo namerava da ga zadrži.

Takođe, Morinjo je odbacio mogućnost da napadač Karim Benzema ode sa Santjago Bernabea.

-Karim je morao da shvati da ne igra sam, da mora da bude timski igrač i da radi naporno, posebno na treninzima. Sada je promenio stav i očekujem mnogo od njega – želim da bude bolji igrač od onog kakav je bio u Lionu. Znam koliko je nadaren i zbog toga ga teram da radi više – rekao je Morinjo.

Povezana vest:  Stojanović: Na Zvezdi je sada još veći pritisak

Morinjo je rekao i da bi ponovo želeo da trenira neki klub iz Premijer lige, posle tri godine provedene u Čelsiju.

-Želim da se vratim u Premije ligu, ali ne žurim. Real je fascinantan klub i uživam da radim u Madridu. Zbog toga želim da obavim dobar posao – želim da učestvujem u stvaranju istorije, kao što sam to uradio u Portu, Čelsiju i Interu – rekao je on.

Povezana vest:  Iguain srećan u Realu, ništa od transfera do 2016?

-Uvek mi je bio cilj da usrećim navijače kluba u kome radim i pomognem igračima da napreduju. Ne želim da to bude drugačije u Real Madridu – dodao je Morinjo.