Kristijano Ronaldo:“El clasico“ nije dvoboj mene i Mesija

Svesti „el clasico“ na njegovo nadigravanje s Lionelom Mesijem bilo bi glupo, smatra Kristijano Ronaldo, zvezda Real Madrida.

Portugalac trenutno predvodi tabelu najboljih strelaca španskog prvenstva s 14 postignutih golova. Barselonin predvodnik Mesi na jednom je manje, ali, ako se proširi njihovo majstorstvo i na ostala takmičenja dolazi se do brojke da je Argentinac postigao 25 golova u 20 utakmica, a Ronaldo 20 u 22.

Povezana vest:  Egipat u polufinalu Kupa afričkih nacija

-Glupo je tu utakmicu svesti na naš dvoboj budući da je reč o susretu dve najbolje španske ekipe. Mesi će, kao i ja, dati sve od sebe da pomogne svojoj ekipi – rekao je Ronaldo.

-Ja sam samo deo ekipe u kojoj svi imamo svoje odgovornosti.

Portugalac je protiv Barselone odigrao pet utakmica, ali na prvi gol još uvek čeka. S druge strane Mesi je sedam puta tresao Realovu mrežu u osam mečeva protiv njih.

Povezana vest:  Porto prodaje Falkaoa za 40 miliona evra

-Nisam opterećen golovima pa tako ni time da dam gol baš Barseloni. Želim da postignem pogodak protiv svakog kluba s kojim igramo i uvek dajem sve od sebe. Istina je, bilo bi nešto posebno dati gol Barseloni, ali za tu utakmicu nisam isključivo time motivisan – zaključio je Ronaldo.