Dimitar Berbatov scores the third goal for Manchester UnitedBerbatov: Ne mogu da verujem da sam dao pet golova

 

Bugarski fudbaler u redovima Mančester Junajteda Dimitar Berbatov priznao je kako ni sam ne može da veruje da je postigao pet golova u pobedi svoga kluba protiv Blekburna (7:1) u 15. kolu Premiershipa.

Berbatov (29) je poslednji put strelac bio još u 5. premierligaškom kolu kada je s tri gola torpedirao Liverpul u pobedi 3:2. Nakon dugog posta usledila je nova „eksplozija“, a s pet je pogodaka skočio na prvo mesto liste strelaca. Na kontu ima 11 golova, dva više od Karlosa Teveza (Mančester Siti).

Povezana vest:  Baloteli završio karijeru u Liverpulu, Klop mu rekao da ode

-Ne mogu da verujem da sam zabio pet puta, ali dogodilo se. Prvi je gol bio najvažniji, taj ti daje samopouzdanje za nastavak. Kao napadača, ljudi me ocenjuju samo po golovima, ali meni je bitnije kako igram. Ali, danas mi je sve ulazilo – rekao je Bugarin koji je ušao u društvo Džermejna Defoea, Endija Kola i Alana Širera, jedinih igrača koji su u Premierligi postizali pet pogodaka u jednoj utakmici.

Povezana vest:  LAV KUP SRBIJE, Kristić: Plasman u polufinale Kupa je dovoljan motiv

-Velika je čast biti uz ljude poput Kola i Širera – zaključio je napadač koji je na Old Traford stigao pre dve godine iz Totenhema.