Spartak ZV-Crvena Zvezda _3Kaluđerović: Ne brojim golove

 

Andrija Kaluđerović je u Subotici odlučio utakmicu sa Spartakom i tako još jednom pokazao da je prava akvizicija najtrofejnijeg srpskog kluba. Ipak, mladi napadač ističe da na broji golove već pobede Zvezde, pa tako i ne zna koji mu je ovo odlučujući gol.

– Nisam brojao, ali drago mi je što je tako, mnogo sam srećan zbog toga. Bila je mnogo teška utakmica, ali smo ponovo pokazali karakter. Možda je juče bilo i najteže do sada jer smo gubili, i morali smo da damo dva gola u kratkom roku – kaže Kaluđerović.

Povezana vest:  Stanković nije izašao pred novinare, gužva ispred "severa"

Da li ste se uplašili poraza?

– Iskreno, jesam. Ali sam isto tako rekao Stamenkoviću da što pre da loptu, da krenemo u napad i da pokušamo da spasimo šta se spasiti može, ali na kraju je ispalo nikad bolje. Izjednačili smo na vreme, posle minut-dva dali drugi gol i odneli tri boda sa vrlo teškog gostovanja. Nadao sam se da će golman da ispusti loptu nije mi preostalo ništa drugo. Bili su to poslednji minuti utakmice, morao sam da ispratim svaku loptu.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Partizan protiv Bešiktaša želi pobedu u Ligi Evrope

Kaluđerović priča dalje.

– Više bih voleo i ja, i naši navijači, da pobedimo ranije, kao što smo recimo Borac pobedili. Lakše je za sve, ali izgleda da smo ovako predodređeni ove polusezone. Tako je i slađe, ali i teže, jer bukvalno na svakoj utakmici do zadnjeg minuta izgaramo. Nadam se da će to u narednoj polusezoni biti mnogo bolje, da ćemo igrati onako kako navijači Zvezde očekuju od nas. Jedva čekam da odradim pripreme sa ekipom, kao i još par igrača koji su kasnije došli, i mislim da će biti mnogo bolje na proleće – jasan je Andrija Kaluđerović.

Povezana vest:  Van Gal vikao na igrače

Do kraja polusezone ostalo je još 90 minuta.

– Očekuje nas vrlo teška utakmica. Vojvodina je veoma teška ekipa. Primili su samo tri gola u prvenstvu, ekipa su sa najčvršćom odbranom. Biće dosta teško, ali igramo na Marakani, pred svojim navijačima, mislim da imamo bolji tim od Vojvodine i ići ćemo na pobedu od prvog minuta. Vrlo nam je bitna ta pobeda, da možemo mirno da odemo na odmor.