benitez1Benitez: Šteta je kada ovako izgubiš utakmicu

 

U prvoj utakmici 15. kola italijanske Serije A fudbaleri Intera su doživeli novi udarac. Na rimskom Olimpicu je Lacio pobedio 3-1, iako je možda Inter nakon svega ostavio bolji umetnički utisak.

Inter je više napadao, uglavnom u drugom delu, imao i veći broj prilika, ali prvi pogodak su primili sasvim nespretno, drugi iz kontre, a treći kada je sve već bilo gotovo, u pretposlednjoj minuti utakmice. S druge strane, Inter je, pak, promašivao i dovoljan broj stopostotnih šansi.

Povezana vest:  Humels: Zapanjujuće je koliko smo patetični

-Žalosno je i prava šteta kada ovako izgubiš utakmicu. Lacio nije mnogo toga kreirao, vrlo brzo se utakmica pretvorila u to da su se oni branili i pretili nam iz kontri – rekao je posle utakmice Interov trener Rafael Benitez.

-Nama nedostaju dva najbolja strelca, Milito i Eto’o, te je verovatno to razlog što smo trebali mnogo više šansi za pogodak. Raduje me činjenica da smo odlično reagovali u drugom delu. Moji igrači su bili puni želje za igrom, za stizanjem rezultata i pogotkom, ali jednostavno nismo imali ni sreće, a niti spretnosti – završio je Španac.

Povezana vest:  Prosinečki se uspešno oporavlja nakon operacije