aleksandar_stanojevic_trener_partizan_portret_1

Stanojević: Zadovoljan sam kako smo završili godinu

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da je zadovoljan što je ekipa

odigrala dobro i zabeležila ubedljivu pobedu protiv Slobode Sevojno u poslednjem kolu jesenjeg dela Super lige.

-Veoma sam zadovoljan što smo nastavili pobednički niz i kao u prošlom kolu, postigli pet golova. Veći deo utakmice odigrali smo odlično, samo je u završnici došlo do malog pada. Završili smo prvi deo šampionata na najbolji mogući način“, rekao je Stanojević novinarima u Beogradu posle pobede od 5:2.

Povezana vest:  Kapelo: Sjajan start, ali nema mesta euforiji

Partizan je na poluvreme otišao sa vođstvom od 4:0, a u poslednjih pola sata bilo je evidentno da su domaći fudbaleri umorni.

-Vidljiv je umor kod ekipe, ovo nam je 29 utakmica u prvom delu sezone. Neki timovi za celu sezonu odigraju samo 30 mečeva ’ kazao je on.

Crno-beli sada imaju šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde i devet od trećeplasirane Vojvodine. Zvezda i Vojvodina danas od 18 sati igraju derbi utakmicu 15. kola Super lige.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Zaneti sutra u finalu igra 700. utakmicu za Inter

-Najvažnije je da smo mi odigrali dobro i pobedili. Videćemo šta će biti posle meča naših rivala. Sigurno je da će posle te utakmice jedan još više zaostajati u trci za titulu – naveo je on.

Partizan će prvi deo sezone završiti sledeće srede utakmicom u Londonu protiv Arsenala u šestom kolu Lige šampiona.

-Veoma sam zadovoljan ovim delom sezone. Pokazali smo superiornost u prvom delu šampionata, savladali smo večitog rivala, plasirali se u Ligu šampiona. Jedino ostaje žal što nismo osvojili bodove u tom takmičenju – naveo je on.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Brazilski model Žizel Bundšen sa Pujolom iznosi trofej

Trener Slobode Sevojno Ljubiša Stamenković ocenio je da je Partizan pokazao da je najbolja ekipa u Srbiji.

-Danas su pokazali da su zasluženo broj jedan u našem fudbalu. Mi smo od početka imali loš odnos, Partizan je bio mnogo motivisaniji. Već u prvih 12 minuta primili smo tri gola i tada je meč bio rešen. Danas smo videli gde se nalazimo u odnosu na najbolje – kazao je Stamenković.