karlo_anceloti_11Karlo Anćeloti: Zabrinut sam, nemamo razloga za smeh

 

Kriza u Čelziju sve je dublja i aktuelni engleski šampion „utopljen“ u njoj izgubio je vodeće mesto na tabeli klubova koji se takmiče u Premiershipu.

Trenutni lider u poretku je Arsenal, a drugoplasirani Mančester Junajted s utakmicom manje još jedna ekipa ispred tima koji vodi Karlo Anćeloti, a koji je u subotu odigrao samo 1-1 kući protiv Evertona.

Povezana vest:  Džajić zvanično izabran za predsednika Crvene zvezde

-Dobro smo odradili prvo poluvreme, čak i vrlo dobro, ali nestali u drugom. Izgubili smo ideju igranja fudbala, bili smo uplašeni, igrali smo dugim loptama. Ne sviđa mi se to. Može se izgubiti utakmica, ali ne moramo da zapostavimo svoj način igre. Zabrinut sam jer smo u mnogim utakmicama propustili da dođemo do pobede, ali i zato što ne igramo kako treba. Ne mislim da je problem u koncentraciji, ali moramo podići tempo našeg rada na treninzima. Kritike? Moramo se suočiti s njima, one su normalna stvar – kaže italijanski stručnjak.

Povezana vest:  Ibrahimović peti put najbolji fudbaler Švedske

Čelsziju sledi novi težak ispit u ligi. U sledećem kolu gostuju na White Hart Laneu, kod Totenhema.

-Trenutno su jedna od najboljih ekipa, ali moramo protiv njih da pokažemo da imamo karakter. Situacija je takva da nemamo razloga za smeh – iskren je bio Anćeloti.