Srpski fudbalski golman Predrag Rajković navodno je želja Milana, koji ga vidi kao zamenu u slučaju odlaska Djanluidjija Donarume, preneli su danas italijanski mediji.
Po pisanju lista Tutosport, Milan je počeo da se raspituje za Rajkovića pošto postoji velika šansa da Donaruma napusti klub na leto. Donarumin ugovor sa Milanom ističe u junu 2021. godine i reprezentativni golman Italije još nije odlučio o svojoj budućnosti.
Tutosport je naveo da je Rajković prva želja ako Donaruma ode. Rajković je još tri godine pod ugovorom sa francuskim klubom Rems i Milan će morati da plati obeštećenje ako želi da ga dovede.
Predrag Rajković je ove sezone do prekida prvenstva Francuske imao čak 12 utakmica bez primljenog gola i izabran je u idealan tim Lige jedan.
On je u Remsu jednu sezonu, a pre toga je četiri nastupao za Makabi iz Tel Aviva. Ponikao je u Jagodini, a potom je u avgustu 2013. otišao u Crvenu zvezdu u kojoj se proslavio, i iz koje je otišao u Makabi.
Rajković je bio kapiten mlade reprezentacije Srbije koja je 2015. postala šampion sveta za fudbalere do 20 godina na Novom Zelandu. Za A reprezentaciju Srbije do sada je zabeležio 13 nastupa.

Povezana vest:  Milojević: Nervira me balkanski mentalitet