Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da fudbal, kao i život, više nikada neće biti isti zbog pandemije korona virusa.

Korona virusom zaraženo je više od šest miliona ljudi, a umrlo je više od 370.000. Zbog brzog širenja virusa, u martu su prekinuta sportska takmičenja i zabranjena su masovna okupljanja.

Poslednjih nedelja države ublažavaju restriktivne mere, medju kojima i Španija, gde bi fudbalsko prvenstvo trebalo da se nastavi 11. juna.

Najbolji fudbaler Barselone rekao je da će biti nezgodno koncentrisati se na fudbal zbog korona virusa i da se svi suočavamo sa velikim promenama zbog pandemije.

Povezana vest:  Hiks i Džile odblokirali proces prodaje Liverpula

„Većina nas je u nedoumici kakav će svet biti posle ovoga što se dogodilo. Zbog iznenadne situacije koja nas je zadesila, mnogi su se teško snašli, kao što se to dogodilo sa svima koji su izgubili člana porodice ili prijatelje, a da nisu mogli da ih vide. U ovoj krizi je bilo mnogo negativnih stvari, ali ne može biti ništa gore od gubitka ljudi koje volite, to mi stvara ogromnu frustraciju i čini mi se najnepravednije od svega“, rekao je Mesi za El Pais.

Povezana vest:  Modrić: Sa Anćelotijem sam igrao najbolji fudbal

„Fudbal, kao i život uopšte, mislim da više nikad neće biti isti“, dodao je jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Barselona je prva na tabeli sa dva boda više od drugoplasiranog Real Madrida. Posle duže pauze u karantinu i povratka treninzima, fudbaler Barselone Luis Suares rekao je da ekipa želi da osvoji sve što može.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultat poslednje utakmice 15. kola i tabela

„Ambicije su iste, da osvojimo sve što možemo, mislim da smo u dobroj situaciji da to uradimo, vidim da ekipi dobro ide“, rekao je Suares za španski Sport, preneo je Gol.

U Primeri je ostalo da se odigraju još 11 kola, a Barselona igra i za trofej u Ligi šampiona.