Menadžer Liverpula Jirgen Klop pozvao je navijače da se strpe i sačekaju pravo vreme za proslavu šampionske titule, koja je na Enfild stigla posle 30 godina.

„Crveni“ su prošle nedelje zvanično postali šampioni Engleske, a nakon tog uspeha nekoliko hiljada pristalica taj uspeh slavilo je na ulicama Liverpula, uprkos merama uvedenim zbog pandemije korona virusa.

Povezana vest:  Kokeza: Momci su pokazali kako se bori za državu

„I ja sam ljudsko biće i vaša strast je kao i moja. Sada je najvažnije da ne bude javnih okupljanja. To dugujemo onima koji su najugroženiji u društvu, zdravstvenim radnicima koji toliko rade i kojima smo aplaudirali, policiji i lokalnim vlastima koji nam pomažu. Molim vas, slavite, ali na bezbedan načcin, tamo gde ne postoji rizik od širenja virusa“, napisao je Klop u otvorenom pismu navijačima i dodao i da će slavlje biti organizovano kada za to bude pravo vreme.

Povezana vest:  Fudbaleri Partizana pobedili u Zemunu

„Volim vašu strast, pesme, odlučnost da ne prihvatate poraz, vašu posvećenost, razumevanje igre i veru u sve što radimo. Kada bude pravo vreme, proslavićemo zajedno. Sada ostanite kod kuće“, poručio je nemački stručnjak.