Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je danas da niko u njegovoj ekipi ne broji bodove već da svi žele da prikažu dobru igru protiv Granade i ostvare još jednu pobedu u Primeri.

„Nema stresa više nego inače. Stres je prirodan, takodje i obavezan. Ulazimo u poslednju nedelju, ostalno nam je još tri utakmice. Biće teško pošto je kraj sezone. Svi igraju za nešto, a mi ponovo želimo da prikažemo dobru igru, svu našu energiju moramo da usmerimo na meč sa Granadom“, rekao je Zidan.

Povezana vest:  Fudbaleru prete sankcije jer je šutnuo sovu na utakmici

Real u ponedeljak igra na gostovanju protiv Granade i ako pobedi steći će četiri boda više od Barselone, dva kola pre kraja takmičenja. Zidanovoj ekipi potrebne su dve pobede u poslednja tri kola za 34. šampionsku titulu.

„Ne kalkulišemo i ne radi se o broju bodova. Samo mislimo o igri u utakmicama. Svi smo koncentrisani na sutrašnji meč. Ekipa koja osvoji titulu biće ona sa najvećim brojem bodova na kraju sezone“, dodao je francuski trener.

Povezana vest:  Goran Karić: Očekujem Napredak u Superligi sledeće sezone

On je dodao da će moći i da računa na Edena Azara.

Granada, koja je ove sezone ušla u Primeru, ostvarila je dobre rezultate i bori se za izlazak u Evropu. Trenutno je deveta na tabeli sa bodom manje od Real Sosijedada na sedmom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa.