roy-hodgsonHodžson se izvinuo navijačima Liverpula!

 

Menadžer Liverpula Roj Hodžson uputio je javno izvinjenje navijačima svog kluba, koje je prozvao zbog izostanka podrške u domaćem prvenstvenom porazu u sredu od Volverhemptona sa 1:0.

-Nadao sam se da će nam naši navijači pružiti pravu podršku, jer to je ono što nam sada najviše treba. Pa nismo namerno izgubili utakmicu – rekao je, između ostalog, tada Hodžson.

Povezana vest:  Benitez dve godine u Napoliju

Rekao i, očito, zažalio. Prilično je razumljivo da su navijači tako velikog kluba u još jednoj razočaravajućoj sezoni teško provarili poraz na Enfildu od do tada poslednjeplasiranog Volverhemptona, koji je na osam ranijih premijerligaških gostovanja ove sezone upisao sedam poraza i jedan remi.

-Svakako mi je žao u koliko sam svojim komentarom na bilo koji način uvredio naše navijače. Nisam imao nameru da ih napadnem, bio je to više “odbrambeni” komentar. Preuzimam odgovornost da sam ja taj koji se treba naći “na vatrenoj liniji” ako tim pruži jadnu predstavu. Jako mi je žao što je ispalo da napadam naše navijače – izjavio je Hodžson, koji potpisuje trenutno tek 12. poziciju na tabeli u Premijer ligi. Sa te pozicije će redsi ući u Novu godinu.

Povezana vest:  Borha potpisao za Zvezdu

-Navijači uvek imaju pravo da pokažu svoje nezadovoljstvo. Imamo fantastične navijače, najbolje u zemlji. No, da bi razbuktali njihovu strast, moramo im nešto i pružiti, a u sredu to nismo učinili. Na Enfieldu ćemo uvek imati podršku. Šta više, to bolje u ovim kriznim vremenima. U koliko počnemo da pružamo rezultate koje oni očekuju, svi će stati iza nas – zaključio je Hodžson.

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Lev: Znao sam da ne mogu da daju gol iz igre