Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da njegove fudbalere čeka teška utakmica protiv TSC-a i istakao da će ekipi posle toga dobro doći reprezentativna pauza.

„Bilo je veoma bitno da posle gostovanja u Tirani saberemo utiske, uz to i odmorimo jer smo u prethodnom periodu odigrali veliki broj mečeva. Medjutim, sastavni deo ovogodišnjeg kalendara je gust raspored i mi smo spremni na to. Kvalitetno smo radili na pripremama, ali i pored toga sigurno da će nam dobro doći mala pauza“, preneo je klupski sajt reči Stankovića.

Povezana vest:  Bejl: Želimo da budemo prvi koji će odbraniti trofej u LŠ

Zvezda će sutra od 21.00 na svom stadionu igrati protiv TSC-a u šestom kolu Super lige Srbije.

„Uvek svi želimo da izgledamo fenomenalno na terenu, kako klub tako i navijači. Ne verujem da ću mnogo menjati. Treba da se poradi na oporavku, da se igrači opuste i sve će doći na svoje. Najbitnije je da pobedom u sutrašnjem meču zatvorimo jedan ciklus i da odemo na zaslužen i preko potreban odmor“, kazao je Stanković.

Povezana vest:  Mihajlović: Eto će tek praviti razliku u Italiji

Crveno-beli na duelu sa TSC-om neće moći da računaju na Marka Gobeljića i El Fardua Bena.

Kada je reč o narednom rivalu, Stanković je ocenio da je TSC „osveženje za srpski fudbal“.

„TSC je osveženje za naš fudbal, to su pokazali i prošle godine, kada su izborili kvalifikacije za Ligu Evropa. Momci igraju dugo zajedno, dobro se poznaju , imaju odličnog šefa stručnog štaba. Pokazali su i pre nekoliko dana pobedom u gostima u kvalifikacionoj utakmici da su ozbiljna ekipa, znamo da će biti teška utakmica“, dodao je trener Zvezde.

Povezana vest:  Kabaje poručio Kolu da se vrati u Lil

Posle šestog kola uslediće reprezentativna pauza.

„Sigurno da ćemo tokom reprezentativne pauze na četiri ili pet dana otići van Beograda, kako bismo odradili mini-pripreme. Kada se igra na svaka tri dana nema vremena za tu vrstu rada na terenu. Dobro će nam doći pauza kako bismo dodatno posvetili pažnju nekim detaljima i spremno dočekali nastavak prvenstva“, rekao je Stanković.