jose_morinho_trener_intera_portretMurinjo: Strahovali smo do kraja utakmice!

 

Trener Real Madrida Žoze Murinjo priznao je da se nije osjećao nimalo ugodno na utakmici protiv Hetafea u kojoj su njegovi fudbaleri slavili sa 3:2, ali su ih u završnici domaćini potpuno pritisnuli.

Otkrio je portugalski strateg kako je osećao da njegova ekipa nema kontrolu nad utakmicom 17. kola Primere, a nakon što je Alvaro Arbeloa isključen u 81. minuti, a Hetafe smanjio na 3:2 četiri minute kasnije, do kraja je osećao veliki strah.

Povezana vest:  Mediji: Benites odlazi iz Napolija na kraju sezone

 

-Kad je utakmica počela, mislio sam da ćemo dati tri ili četiri gola i da ću biti miran, ali krajem prvog poluvremena smo izgubili kontrolu. U drugom smo delu dobro startovali, ali na kraju smo strahovali do zadnje sekunde. Bila je to čudna utakmica, ali važno je da smo osvojili tri boda protiv neugodnog protivnika – rekao je Murinjo čiji tim i dalje zaostaje dva boda za vodećom Barselonom.

Povezana vest:  Stolica: Došao sam da pobeđujem i vratim navijače

Istakao je Portugalac i kako je izuzetno srećan zbog povratka Brazilca Kake koji je ušao u igru u 76. minuti umesto Karima Benzeme. Kaka je bio van pogona od avgusta prošle godine kada je bio podvrgnut operaciji kolena.

-Jedna je stvar njegov fizički povratak, a druga mentalni, ali fantastična je vest za Real Madrid, Primeru i svet fudbala da se Kaka vratio. On je sjajan igrač – poručio je Murinjo.

Povezana vest:  PRED MEČ NOVI PAZAR - PARTIZAN, Više hiljada građana dočekalo navijače Fenerbahčea