Fernando Torres is congratulated by Martin Skrtel after scoring the winner against Blackburn RoversTores: Ostajem u Liverpulu

 

Fudbaler Liverpula Fernando Tores rekao je danas da će ostati u tom klubu dok mu ne istekne ugovor i posle loših rezultata u sezoni pozvao navijače da podrže tim.

Mediji su spekulisali da će napadač reprezentacije Španije otići iz Liverpula i preći u Mančester junajted, ali je on to demantovao. Toresov ugovor ističe na leto 2013. godine, sa opcijom produženja na još godinu dana.

Povezana vest:  Esijen potpisao za Milan

Uprava Liverpula u subotu je zbog loših rezultata otpustila trenera Roja Hodžsona i na njegovo mesto postavila legednu kluba, ljubimca navijača, Kenija Dalgiliša.

-Sada moramo da budemo složni. Moramo da idemo od utakmice do utakmice, potrebni su nam bodovi, potrebne su nam pobede kako bismo popravili plasman na tabeli. To je naš cilj i zahtevam potpunu podršku navijača – rekao je Tores britanskim medijima.

Povezana vest:  Partizan i Borac pobedama otvorili sezonu

Tores je rekao da će ostati na Enfildu dok mu ne istekne ugovor.

-Nisam razmišljao o odlasku, iako u fudbalu sve zavisi od kluba. Liverpul je imao mnogo uspeha sa trenerom Rafaelom Benitesom i njegovim naslednicima je teško da to ponove – dodao je on.

Liverpul je posle 20 utakmica u Premijer ligi na 12. mestu sa 25 bodova i ima 19 manje od vodećeg Mančester junajteda.

Povezana vest:  Fudbaleri Štutgarta se dopingovali osamdesetih godina

-Iako nam ove sezone mnoge stvari nisu išle na ruku, propustili smo velike šanse na mnogim mečevima – zaključio je Tores.