leonardo_milanLeonardo: Milanov remi za nas je dobra vest

 

-Remi je najrealniji ishod utakmice, premda smo u samom finišu imali šansu i za sva tri boda – komentarisao je podelu bodova s osam golova protiv Udineza trener Milana Masimilano Alegri.

„Rossoneri“ su, podsetimo, u nedeljnoj utakmici 19. kola na svom San Siru zaostaali 3-1 i 4-3 pre nego što je Zlatan Ibrahimović u trećoj minuti sudijske nadoknade lideru tabele osigurao bod.

Povezana vest:  Van Gal odbio da preuzme Hamburg

-Znali smo i pre meča da je ekipa Udinezea spremna da nam stvori probleme. Prvo je poluvreme bilo dobro, kao i otvaranje drugoga, a onda smo primili dva jeftina gola. Šteta zbog pobede, mogli smo i do nje uz toliko prilika za pogodak – rekao je Alegri objasnivši i zašto je Klarensa Sedorfa zamenio Antonijem Kasanom:

-Sedorf nije odigrao lošu utakmicu, ali je bilo logično izvaditi ga u trenucima s četiri napadača i dva veznjaka. Što se Kasana tiče, koji je dva puta asistirao za gol, rekao bih da trenutno ima snage za dvadesetak minuta po susretu. Kada ponovno ojača konkurisaće i za udarni sastav.

Povezana vest:  Danko Lazović ne govori o mogućem dolasku u Partizan

Milanovim 4-4 remijem profitirao je Inter koji je s 2-1 bio bolji od Katanije. Zadovoljan je bio trener Leonardo kojem je ovo bila druga pobeda u isto toliko utakmica na klupi italijanskih šampiona.

-Pokazali smo karakter vrativši se iz rezultatskog minusa. Bila su ovo ključna tri boda za proboj prema vrhu tabele. To što je Milan osvojio bod za nas je dobra vest. Ekipa mi ima još mnogo sredstava za nastavak borbe. Naviknuti smo na boj i nastavljamo da tražimo dobre rezultate – izjavio je Leonardo, čija je ekipa i dalje sedmoplasirana s jedanaest bodova i dve utakmice manje od Milana (40-29).

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 28. kola i tabela