masimiliano_alegri_trener_milanMasimiliano Alegri: Nema razloga za uzbunu

 

Drugi su uzastopni prvenstveni remi, nakon domaćeg protiv Udinezea (4-4), odigrali fudbaleri Milana. U nedelju su, u poslednjem dvoboju 20. kola Serije A, odigrali 1-1 kod 18-plasiranog Lećea.

Trenera Masimiliana Alegrija taj razočaravajući rezultat nije naročito uzbudio. Uveren je da njegova ekipa nije u krizi.

-Normalno je da tokom sezone imate pobedničkih perioda, kao i onih manje pozitivnih, u kojima ste kažnjeni pri prvoj pravoj prilici koju vam protivnik stvori. Mislim da nema nikakvog razloga za uzbunu. U prvom nam poluvremenu Leće nije stvorio nijednu opasnu situaciju. Nisu nam došli blizu 16-ercu – rekao je Alegri nastavivši:

Povezana vest:  Marselj slavio u Tuluzu

-Šteta je što smo izgubili ova dva boda. Nismo bili spektakularni, ali smo nakon vodećeg gola igrali dobro. Na kraju utakmice Leće je zamenio tri igrača i malo smo se pogubili pri markiranju suparnika primivši gol pri prekidu.

Na pitanje o Ibrahimoviću, koji je postigao jedan od najlepših golova u karijeri, fantastičan volej-lob levom nogom s više od 20 metara, Alegri je kazao: – Uvek nastojimo iscrpsti što više iz njegovih kvaliteta. Danas je dao fantastičan pogodak.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Štutgart napao Barselonu, ali stigao samo do remija