Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da će njegov tim protiv Inđije u 33. kolu Superlige ići na pobedu.

Crveno-beli sutra od 17 sati gostovaće Inđiji.

„Prethodni put kada smo igrali protiv Inđije na njihovom terenu bilo je 1:1, u kupu 2:1. Jednostavno nekada se dešava da ti protivnik malo više ne leži i imaš više problema. Još uvek matematički nismo obezbedili titulu, tako da naš cilj ostaje isti. Volim kada imamo teške situacije, teške utakmice i protivnike jer u takvim mečevima samo možemo da porastemo kao ekipa i ništa drugo“, rekao je Stanković za klupski sajt.

Povezana vest:  Boateng: Milan je zaslužio Skudeto

Stanković je govorio i o igračima koji su mu na raspolaganju za predstojeći meč protiv Inđije.

„Skoro svi igrači su na raspolaganju, Sanogo će zbog kartona morati da preskoči ovaj meč. Videćemo još, ima dosta igrača koji su igrali mnogo utakmica. Imamo još današnji trening i onda ćemo odlučiti ko će početi utakmic“, rekao je Stanković i osvrnuo i na protvnički tim.

Povezana vest:  Ograničenja na treninzima premijerligaških klubova

„Ne znam koliko su rasterećeni. Mislim da se oni bore za opstanak ako ne grešim, njihova pozicija na tabeli govori da imaju čemu da se nadaju, iz tog razloga ne znam da li će biti opušteni. Međutim, to ne menja ništa kod nas, mi analiziramo protivnika, a ne njihovu situaciju na tabeli i da li će biti opušteni. Poštujemo svakog protivnika i idemo na pobedu“, zaključio je Stanković.

Povezana vest:  Lev pomešao Srbiju, Hrvatsku i Bosnu