budva januar 2011 022PRIPREME ZVEZDE U BUDVI

Prvi radni dan uz požar

 

Fudbaleri Crvene zvezde su u utorak 18. januara prvi put trenirali na terenima FK Grbalj a Robert Prosinečki u terminu od 10,30 nije imao milosti prema Ninkovu i ostalima. Treba napomenuti da naše fudbalere svako jutro u 7 sati „budi“ ranojutarnji futing po plaži. Na programu je bilo sticanje snage i Srđan Zirojević je kombinovao vežbe trčanja.

– Imamo sjajne uslove. Hvala Maslovaru i njegovim ljudima iz FK Grbalj što su nas ugostili kao svoje. Nadam se da ćemo imati prilike da im se odužimo – rekao je sportski direktor Ivan Adžić, koji predvodi Zvezdinu ekspediciju u Crnoj Gori.

Povezana vest:  Seltik zabranio huliganima dolazak na utakmice

Zvezdin trener ističe da igrači pokazuju visok nivo profesionalizma i da je ispunjavanje zacrtanog plana počelo.

– Momci rade sjajno. Pred nama su i tri utakmice i to će svakako biti prilika za podizanje psiho-fizičke forme svakog pojedinca ali i ekipe. Nadam se samo da će nas vreme poslužiti u Crnoj Gori jer za sada je idelano, kao da nije januar – rekao je Prosinečki.

Povezana vest:  Erikson novi selektor Obale slonovače

Da ne može bez manjih problema ekspedicija Crvena zvezde je uvidela u utorak oko 13,45 kad je u vešeraju hotela „Splendid“ izbio manji požar. Ipak, iz bezbednosnih razloga svi gosti su evakuisani a kako su prvotimci u tom trenutku ručali morali su na plažu koja je najbliža restoranu. Robert Prosinečki je u društvu direktora Ivana Adžića sačekao vatrgoasce ispred glavnog ulaza u hotel. Već posle pola sata situacija je bila normalizovana i igrači su otišli u sobe na zasluženi odmor. Jedino je stradao termin treninga.

Povezana vest:  Tejgo: Nedostaje mi Partizan

– Pomeriću trening za sat vremena kasnije kako bi se momci odmorili jer glupo je da rade naporno a da nemaju odmor. To bi bilo previše – rekao je Prosinečki.

Menadžment hotela „Splendid“ je brzo uverio crveno-bele da u manjem požaru nije stradala oprema Zvezde jer su gorele samo instalacije.

– Zvezda zapalila Budvu – reče neko od zaposlenih u šali.

budva januar 2011 024