dragan_markovic_palmaGradonačelnik Jagodine dobio nagradu za doprinos razvoju fudbala

 

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma dobio je specijalnu nagradu Fudbalskog saveza Pomoravskog okruga za veliki doprinos razvoju fudbala u Jagodini i regionu. Drugu godinu za redom Fudbalski savez Pomoravskog okruga nagrađuje najbolje u protekloj godini. Na prigodnoj svečanosti koja je ovoga puta održana u sali Kulturnog centra u Jagodini pod nazivom Šampioni 2010. godine, nagradu je u ime Fudbalskog saveza Srbije primio generalni sekretar srpske kuće fudbala Zoran Laković.

Povezana vest:  PRIPREME OFK BEOGRADA, Tim sa Karaburme u subotu protiv Hajduka

Predsednik Fudbalskog saveza pomoravskog okruga Goran Milanović izjavio je da je pomoravska fudbalska porodica jedna od najbrojnih u Srbiji. Specijalnu nagradu Pomoravskog fudbalskog saveza za veliki doprinos razvoju fudbala u regionu koga čini pet opština i grad Jagodina dobio je gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

Zahvaljujući se na dobijenom priznanju gradonačelnik Marković je naglasio da najveće zasluge pripadaju onima koji su se bavili sportom, od fudbala i rukometa, preko ostalih sportskih disciplina.

Povezana vest:  Vidić: Zaboravite na lep fudbal, mi želimo bodove

Jagodina će nastaviti sa podrškom sportu, fudbal i rukomet već su u Prvoj ligi, i što se sporta tiče već smo ušli u Evropu, rekao je Marković i dodao da su najbolji ambasadori i najbolji izvoznici upravo sportisti. Gradonačelnik Marković je obećao da će najdalje do septembra na gradskom stadionu biti postavljeni reflektori i utakmice će se moći da se igraju i u večernjim terminima.

Povezana vest:  Vijera menja Advokata u Sanderlendu?

Na kraju obraćanja gradonačelnik Jagodine zahvalio se Fudbalskom savezu Srbije za unapređenje fudbala u Srbiji, a političarima poručio da se ne mešaju u sastavljanje ekipa, već da se bave time kako da obezbede novac da sport funkcioniše u Srbiji.