Fudbalski klub Crvena zvezda ima odličnu vest za sve zaljubljenike u crveno-bele boje! Navijači našeg kluba će od sad člansku kartu voljenog kluba moći da obezbede i u poštama Srbije i Republike Srpske i zvanično postanu deo zvezdaške porodice.

Crvena zvezde je bezbroj puta pokazala da misli na navijače koji predstavljaju najznačajniju podršku našeg kluba. Ovoga puta Fudbalski klub Crvena zvezda je započeo saradnju sa poštama u cilju olakšavanja učlanjenja. Svesni činjenice da naš klub veliki broj navijača ima u gotovo svim gradovima Srbije, ali i Republike Srpske odlučili smo da našoj najvećoj podršci olakšamo put do članske karte i omogućimo da u svom mestu postanu deo Crvene zvezde.

Povezana vest:  Partizanu samo bod protiv Spartaka u Beogradu

Zaljubljenici u crveno-bele boje su do sada imali priliku da člasku kartu obezbede dolaskom na stadion „Rajko Mitić“ gde se nalazi Servis za članstvo, ali i putem online platforme. Kako bismo unapredili sistem članstva, omogućili našim navijačima da na najjednostavniji mogući način dođu do članske karte, ali i u što kraćem vremenskom roku stignemo do cilja od 50 hiljada aktivnih članova odlučili smo se na novu saradnju.

Povezana vest:  UEFA: Sumnjiva utakmica u Crnoj Gori

Navijači Crvene zvezde plaćanjem godišnje članarine direktno pomažu funkcionisanje kluba, a jedan od dokaza je autobus koji je kupljen za potrebe Omladinske škole od novca koji je obezbeđen od plaćanja članarine. Osim direktne pomoći klubu, članska karta omogućava i mnoge pogodnosti kao što su popust u Red Star šopu, ali i prednost u kupovini karata za evropske utakmice.

Povezana vest:  Barseloni još 165 miliona evra od Qatar Foundationa

Učlani se i budi deo Zvezde!