ruud_van_nistelrooyReal ponudio dva miliona evra za Van Nistelroja, HSV odbio

 

Real Madrid je i dalje odlučan u vraćanju svog nekadašnjeg napadača Ruda van Nistelrjoa iz HSV-a. Nakon ideje o šestomesečnoj pozajmici, „kraljevski klub“ je sada spreman čak i ponovno da kupi holandskog fudbalera.

Podsetimo, zbog povrede Gonzala Iguaina, Žozeu Murinju je do kraja sezone potreban još jedan napadač, a u Realu idealnim smatraju 34-godišnjeg Van Nistelroja, koji je napustio Santiago Bernabeu pre samo godinu dana. Ali, HSV je odbacio ideju da pozajmi Holanđanina španskom velikanu, pa je Real, prema pisanju Marce, odlučio da pokuša da otkupi njegov ugovor.

Povezana vest:  Agent: De Hea je srećan u Mančesteru

Ali, ni tu zasad Madriđanima ne ide po planu. Marca tvrdi da je Real ponudio HSV-u dva miliona evra odštete za igrača kojem ionako na leto ističe ugovor, ali HSV je to u petak uveče odbio. Španski dnevnik tvrdi da su Nemci ipak spremni da pregovaraju uprkos tome što čelnici hamburškog kluba javno ističu da nemaju namere prodati svoga napadača.

Povezana vest:  Real rutinski pobedio Espanjol

Zanimljivo, juče je Endi Mej, voditelj na klupskoj Realovoj televizijskoj stanici, putem Twittera poslao poruku: – Još nije službeno, ali čini se da se RVN vraća u Real Madrid. Držite oko na stranici RealMadrid.com za službenu objavu.