Trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić kaže da je njegov tim zasluženo na trećem mestu Superlige.

Pobedom u derbiju prethodne runde na gostovanju TSC-u, Brđani su se probili na treće mesto Superlige.

„Iskreno, imali smo i malo sreće protiv TSC-a, ali to nam se donekle i vratilo za utakmicu sa Radnikom na domaćem terenu u kojoj smo zaslužili pobedu. Odigrali smo dobro, samo tada nismo uspeli to da materijalizujemo, sad jesmo. Zasluženo smo na trečem mestu“, rekao je Ilić za klupski sajt.

Povezana vest:  Abramovič dobio sudski spor sa italijanskim novinama

Veliki broj igrača je bio van stroja, i to onih iskusnih, koji su nosioci tima.

„Čukarički je pokazao da ima vrlo talentovanu „decu“, spremnu da svakog trenutka iskoriste šansu koja im se ukaže, dodao je Ilić.

Štoperski tandem u Bačkoj Topoli činili su 17-godišnji Bojan Kovačević i godinu dana stariji Uroš Drezgić.

„Meni godine ništa ne znače. Nemam problem sa mladim igračima u timu. Jesu oni podložniji greškama, teško je sa decom ostvarivati odmah vrhunske rezultate, ali i sam sam relativno mlad počeo da igram. Na nama u stručnom štabu je da te momke usmerimo na pravi put, a na njima da potencijal iskažu u punom obimu. Najbolji put ka ostvarenju tog cilja je, da se tako izrazim, da svaki meč igraju pod stresom“, istakao je Ilić.

Povezana vest:  Fifa suspendovala predsednika FS Tajlanda na 90 dana

Posle reprezentativne pauze na Banovo brdo dolaze Vojvodina i Proleter, a potom sleduje gostovanje Loznici u Kupu Srbije i poslastica za kraj oktobra, derbi protiv Partizana u Humskoj.

„Zbog toga je od ogromne važnosti da nastavimo sa odličnim radom, da nam se reprezentativci vrate u dobroj formi, da se momci koji su se oporavili od povreda priključe treninzima u punom obimu. Prvenstvo je prilično dugo, tako da zaista treba da razmišljamo od utakmice do utakmice“, zaključio je Ilić.

Povezana vest:  Rensing produžio ugovor sa Kelnom

PHOTO: Antonio Ahel/ATA Images