STAMENKOVIC SASA_10PRIPREME ZVEZDE U ANTALIJI

Saša Stamenković: Niko nema garanciju

 

Uveliko smo navikli da na golu Zvezde stoji sigurni Saša Stamenković. Iako je tek počela druga faza priprema i „borba za dresove“, može se očekivati da će Stameni i u prolećnom delu sezone biti prvozaduženi za odbranu gola.

– Ne bih ja tako lako donosio taj zaključak. Znamo da smo na pripremama svi jednaki i da nam ono što je bilo ranije ništa ne garantuje. Svako od nas dobije svojih „pet“ minuta i pitanje je samo da li ih uspešno iskoristiš ili ne – napominje Stamenković.

Povezana vest:  Pobede Liona i PSŽ-a

Golman crveno-belih je uveren da će plan rada na pripremama u Turskoj biti sasvim dovoljan da ekipa u nastavak sezone uđe potpuno spremna.

– Čak pet kontrolnih mečeva je pred nama. Nema sumnje da će oni treneru Prosinečkom pomoći da reši neke od dilema. U pravom trenutku smo napustili ledeni Beograd i verujem da ćemo u Beleku imati idealne uslove za rad, što će nam omogućiti da na najbolji način udarimo „glazuru“ na ono što smo uradili na pripremama u Budvi – kaže Stamenković.

Povezana vest:  Tiram podneo ostavku u Fudbalskom savezu Francuske

Poput svih naših igrača, tako je i popularni Stameni oduševljen saradnjom sa trenerom Robertom Prosinečkim.

– O treneru mogu da govorim samo u superlativu. Izvanredan je čovek i uživanje je raditi sa njim. Atmosfera je na vrhunskom nivou i svi jedva čekamo nastavak prvenstva u kojem očekujem da do punog izražaja dođe naš minuli rad – zaključuje Stamenković.

Povezana vest:  Bajern ušao u trku za Ivanovića