Dragan_StojkovicStojković najavio tužbu protiv dnevnog lista Alo

 

Bivši predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojković izjavio je danas da će pokrenuti sudski postupak pred nadležnim sudom protiv odgovornih lica dnevnog lista „Alo“, a zbog teksta „Piksi pod istragom zbog dva miliona evra“.

-Obaveštavam javnost da je navedeni tekst pun laži, proizvoljnih i netačnih navoda i iznad svega uvredljiv. Prekršena je novinarska etika, Zakon o informisanju i istovremeno grubo i neosnovano napadnuta ličnost i integritet moje supruge i mene – navodi se u saopštenju Stojkovića.

Povezana vest:  Geri Nevil: Mojsu potrebno vreme da se prilagodi

Stojković je ovlastio advokate iz Beograda da ga zastupuju, a dnevnom listu „Alo“ uputio tekst u kome demantuje optužbe i zahteva da se objavi.

„Alo“ je optužio Stojkovića da je pod istragom zbog 2.000.000 evra, od transfera igrača Vladimira Stojkovića, Nenada Kovačevića i Filipa Đorđevića, a da je novac uplaćen na njegov račun i na račun njegove supruge Snežane.

Povezana vest:  Dejan Stanković u Bugarskoj na razvojnom turniru UEFA

Pred Višim sudom u Beogradu juče je počelo suđenje bivšem predsedniku Crvene zvezde Draganu Džajiću, bivšem tehničkom direktoru Vladimiru Cvetkoviću, kao i Milošu Marinkoviću i Ranku Stojiću.

Oni su optuženi da su protivpravno stekli više miliona evra prilikom transfera četvorice igrače.