inzaghiMilan prijavio Inzagija u ekipu za Ligu šampiona

 

U redovima AC Milana, trenutno vodeće ekipe italijanskog prvenstva, jako su optimistični po pitanju oporavka Filipa Inzagija (37) i njegovog povratka takmičarskom ritmu već ove sezone.

Svedoči tomu i činjenica da su ga u klubu prijavili na spisak igrača na koje računaju u nastavku takmičenja u Ligi šampiona.

Povezana vest:  Milojević zadovoljan pobedom protiv Čukaričkog

Podsećamo, Inzagi se povredio 10. novembra prošle godine u ligaškoj pobedi protiv Palerma.

Popucao mu je križni ligament i oštećen je meniskus lijevoga koljena, nakon čega je veteran podvrgnut operativnom zahvatu. Predviđala mu se pauza do kraja sezone, ali Tuttosport piše da Inzaghi trenira naporno u Milanellu kako bi se vratio možda već za četvrtfinale LP-a (u travnju), te da se ta opcija uopće ne čini nemogućom.

Povezana vest:  Arsenal do pobede za 192 sekunde

Milan će u osmini finala Lige šampiona za protivnika imati Totenhem, a u oba dvoboja s londonskim klubom, kao i svim ostalim u Ligi šampiona ove sezone ukoliko prođu dalje, pravo nastupa neće imati januarska pojačanja „rossonera“ poput Antonija Kasana, Marka van Bomela i Urbija Emanuelsona. Razlog tomu je činjenica da su ove sezone branili boje drugih klubova u evropskim takmičenjima

Povezana vest:  Rajola: PSŽ je pravi klub za Pogbu, ako ode iz Juventusa