VESOVIC_MARKO_56PRIPREME ZVEZDE U ANTALIJI

Marko Vešović: Znamo šta Prosinečki traži

 

Treninzi Crvene zvezde već su postali tema za sebe. Utisak je da tako žestok ritam ne može da ne donese željenu formu ekipe na proleće.

– Kondicioni trener Srđan Zirojević nas svaki dan „ubija“ na treningu i to mislim u najpozitivnijem mogućem smislu. Uveren sam da će ti treninzi ostaviti traga na nama i da će se na terenu videti taj trud, za koji se nadamo da će nas na kraju sezone i dovesti do vrha tabele – kaže naš vezista Marko Vešović.

Povezana vest:  Barselona pregovara o angažmanu Fabregasa i Vilje

Kod trenera Roberta Prosinečkog zaista važi ono pravilo da su na pripremama svi igrači isti i da niko ne može da živi od stare slave. Taj njegov pristup svakako hrabri igrače, naročito one koji su bili u drugom planu.

– Vrlo je bitno igraču koji nije do sada igrao da zna zašto dolazi na trening i da ga zaista neko gleda i prati. Sjajna je stvar što svi imamo šansu da pokažemo šta znamo. Sa druge strane, to je dobro jer se konkurencija zaoštrava pa je čak i onaj standardni igrač oseća. A sve je to u svrhu ekipe i rezultata i to je ustvari i najbitnije – napominje Vešović.

Povezana vest:  Rakitić i zvanično u Barseloni

Marko kaže da ekipu i njega veoma raduje to što su brzo shvatili viziju Roberta Prosinečkog.

– Ovo su mi druge pripreme, a iza sebe imam tri trenera i svako od njih je donosio nešto novo, svoj sistem rada, tako da je samim tim dosta toga različito u odnosu na letnje pripreme. Uvek je teško igračima da se naviknu na novog trenera. Sve te promene se osećaju u igri, u atmosferi, u svlačionici. Međutim, bitno je da smo sada uhvatili pravi ritam, forsiramo pas igru i ukapirali smo šta trener Robert Prosinečki traži od nas – istakao je Vešović.