karlo_anceloti_trener

Anćeloti ne veruje u odbranu titule u Premijer ligi

 

Trener Čelsija Karlo Anćeloti ocenio je danas da će njegova ekipa teško odbraniti titulu u Premijer ligi. Aktuelni šampion Premijer lige Čelsi trenutno je četvrti na tabeli i zaostaje za vodećim Mančester junajtedom 10 bodova. Čelsi u pondeljak igra protiv Fulama, a Ančeloti želi pobedu kako bi njegova ekipa ostala u trci za mestom koje vodi u Ligu šampiona.

Povezana vest:  Nastasić u Juventusu za 12 miliona funti?

-Teško je zamisliti da možemo da se borimo za titulu u Premijer ligi. Moramo da budemo iskreni, nalazimo se u velikom zaostatku. Najvažnije je da na kraju prvenstva budemo četvrti i zadržimo Čelsi u Ligi šampiona, a za to mesto moramo da se borimo sa ostalim ekipama – rekao je Anćeloti britanskim medijima.

-Najbolje je da idemo od utakmice do utakmice. Ali, moramo da osvojimo najmanje četvrto mesto na tabeli – dodao je on.

Povezana vest:  Roben za pobedu Bajerna u Majncu

Čelsi je poslednjeg dana prelaznog roka iz Liverpula doveo Fernanda Toresa za rekordnih 50 miliona funti. Španac je debitovao prošle nedelje u porazu Čelsija od Liverpula sa 0:1, a Anćeloti veruje da će se Tores dobro uklopiti sa napadačem Didijeom Drogbom.

-Želim da radim najbolje što mogu sa igračima koji su mi na raspolaganju. Drogba i Tores su fantastični napadači i moramo da ih stavimo zajedno u tim – rekao je Anćeloti.

Povezana vest:  Ibrahimović: Nisam mogao da odbijem poziv Murinja