Fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Luka Jović izjavio je da je srećan što je postigao gol na prvoj zvaničnoj utakmici u dresu kluba iz Firence.

Fiorentina je u nedelju pobedila na svom terenu Kremoneze 3:2, a Jović se upisao u strelce u 34. minutu. On je odigrao ceo meč za klub iz Firence.

„Srećan sam što sam uspeo da opravdam očekivanja i postignem gol na svojoj prvoj utakmici za Fiorentinu. Radio sam naporno u predsezoni i evo već je počelo da se vraća. Ovo je odličan početak u svakom smislu, kako za klub, tako i za mene. Dramatična završnica, mogli smo i ranije da rešimo pitanje pobednika, ali na kraju je najvažnije da smo prvenstvo počeli sa tri boda“, rekao je Jović novinarima posle meča.

Povezana vest:  Kasiljas ponovo brani u Primeri, vraća se Kedira

On je istakao da veruje da se vraća u staru formu.

„Polako idem ka svojoj staroj formi, a naravno da mi golovi i uspesi samo daju vetar u leđa da budem sve bolji i bolji. Potrudiću se da i u narednom periodu dam sve od sebe i da donesem što više radosti navijačima Fiorentine“, istakao je srpski napadač.

Povezana vest:  Radonjić: Jedva čekam subotu i proslavu titule

Nikola Milenković je odigrao ceo meč za Fiorentinu, dok su Matija Nastasić i Aleksa Terzić bili na klupi za rezervne fudbalere.

Utakmicu sa tribina su posmatrali selektor Srbije Dragan Stojković i njegov pomoćnik Bratislav Živković. Stojković i Živković su posle meča bili na večeri sa Jovićem, Milenkovićem, Nastasićem i Terzićem.