partizan_srem_3

Stanojeviću meč protiv Srema otklonio dileme

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da mu je utakmica protiv Srema, završena sa 1:1, pomogla da otkloni neke dileme oko sastava i dodao da mu ne smeta što je početak šampionata odložen za nedelju dana.

-U prvom poluvremenu me je zabrinulo to što nam je protivnik stvorio dve šanse, ali i mi smo imali dosta prilika. U tom delu meča imali smo potpunu kontrolu, a malo nam je nedostajala završnica. U drugom delu je bio slab ritam, bez pravog šuta na gol. Dobro nam je došao ovaj meč, videli smo stvari koje su nas zanimale i otklonili neke dileme – rekao je Stanojević novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, UEFA menja pravila o suspenziji za finalne mečeve

Zajednica Superligaša danas je odlučila da zbog snega odloži početak prolećnog dela šampionata sa 26. februara na 5. mart.

-Odlaganje prvenstva ne menja ništa u našim planovima. Bili smo spremni da igramo već sada u nedelju. Poenta je samo da budu dobriuslovi za igru. Nemam ništa protiv toga – kazao je šef stručnog štaba Partizana.

Povezana vest:  Totenhem u strahu od odlaska Redknapa, već počeo razgovore s Dejvidom Mojesom

Stanojević je najavio da će crno-beli poslednju pripremnu utakmicu odigrati u subotu.

-Tada ćemo imati jasnu sliku pred početak prvenstva. Još ne znamo ko će nam biti rival, voleo bih da to bude bilo ko od superligaša – zaključio je on.

Partizan u prvom kolu prolećnog dela Super lige gostuje kod Inđije i pokušaće da sačuva pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Povezana vest:  Zidan: Drago mi je što sam deo istorije Reala