nemanja_vidic_i_maluda_celzi

Kion: Vidić je napravio glupost

Legendarni defanzivac engleskog Arsenala Martin Kion izjavio je danas da je kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić dobijanjem crvenog kartona u poslednjem minutu meča protiv Čelzija (2:1) napravio glupost, koja bi mogla prilično da košta njegov tim.

Srpski reprezentativac neće moći da igra narednog vikenda u derbiju protiv Liverpula.

Povezana vest:  Zvezda: Milojević na klupi već sutra protiv Javora

-Vidić je plahovit dečko. On je ubedljivo najbolji fudbaler Mančester junajteda ove sezone, ali je u finišu meča u Londonu ‘izgubio glavu’ i napravio glup potez – ocenio je Kion.

On je istakao da je Vidić „najpre nepotrebno oborio Didijea Drogbu kada mu je sudija Martin Etkinson oprostio karton, a onda je već u sledećem napadu vukao za dres Ramiresa i zaslužio drugi žuti karton“.

Povezana vest:  Bez golova u duelu Partizana i Rozenborga

-Najgluplje od svega je to što će Vidić zbog toga propustiti utakmicu sa Liverpulom, što je problem više za menadžera Aleksa Fergusona pošto je Rio Ferdinand povređen – napisao je Kion u kolumni za „Dejli mejl“.

Vidića će na „Enfild roudu“ u startnoj postavi zameniti oporavljeni Ves Braun. Mančester junajted je i posle poraza u Londonu prvi na tabeli sa četiri boda više i u odnosu na Arsenal, koji je odigrao meč manje.

Povezana vest:  Kapiten Espanjola Garsija ide u Katar