tomislav_karadzic_kzn_hajat

Predstavnici regionalnih FS posetili Staru Pazovu

 

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i predstavnici FS Bugarske, Makedonije i Bosne i Hercegovine posetili su danas Spotski centar FS S u Staroj Pazovi.

-Ovo je, što bi rekli, vrh. Mislim da sa ovim centrom Srbija može da stane uz rame najrazvijenijim zemljama Evrope. Svaka čast rukovodstvu za hrabar ulazak u ovako zahtevan projekat – rekao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Dejan Savićević.

Povezana vest:  Benitez :Geret Beje je kao Ferari

-Možda je ovakav centar mogao da bude izgraden i ranije, ipak, nikad nije kasno. Reprezentativci iz svetskih fudbalskih giganata, (Dejan) Stanković, (Nemanja) Vidić i ostali, imaće maksimalne uslove i za pripreme u nacionalnom timu – dodao je Savićević.

Sportski centar u Staroj Pazovi posetili su i predsednik FS Bugarske Borislav Mihajlov, FS Makedonije Haralampije Hadži Risteski i prvi potpredsednik FS BiH Bogdan Čeko. Predsednik FS S-a Tomislav Karadžić rekao je da je zadovoljan što će Sportski centar uskoro biti pušten u rad.

Povezana vest:  Morinjo: Kasiljas će se teško vratiti na gol

-Bilo je teško izgraditi ovakav objekat i osećamo veliko zadovoljstvo zbog skorog puštanja u rad. Ipak, naša obaveza je da učinimo sve kako bi Centar bio čuvan, održavan i pre svega rentabilan u poslovanju – rekao je Karadžić.