arsen_venger_i_aleks_song_kzn_2

Veliki problemi Arsenala uoči revanša kod Barselone

U utorak će na Camp Nou fudbaleri Barselone i Arsenala odigrati uzvratnu utakmicu osmine finala Lige šampiona, a ekipa iz Londona u Kataloniju donosi prednost 2-1 iz prve utakmice.

Ali, uoči strašno teškog gostovanja kod Barselone trener Arsenala Arsen Venger ima velikih problema s brojnim povređenim igračima. Naime, samo dva dana pre početka utakmice sigurno je da za Arsenal u utorak neće igrati Robin van Persi, Tio Volkot, Tomas Vermaelen i Lukaš Fabijanski. Još je uvek pod znakom pitanja hoće li za revanš biti spreman Cesc Fabregas, jedan od najjačih aduta Arsenala, kao i Aleks Song.

Povezana vest:  Milorad Vučelić novi predsednik JSD Partizan

Ali, po novim izveštajima se pojavila nova velika neizvjesnost, a to je igranje i nastup Džeka Vilšira. U subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Sanderlenda (0-0) Vilšir je povredio gležanj i čeka se izveštaj lekarske ekipe.

-Osuđeni smo da čekamo izveštaj lekara. Situacija je pola-pola oko njegovog nastupa – rekao je Venger i usput se dotaknuo i na mršavi remi protiv Sanderlenda.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Partizan na Banovom brdu, Zvezda čeka Borac

-Besan sam nakon novog ovakvog suđenja. Osećam se nemoćno, ali i jadno, dok sudijske odluke pletu scenario u Premiershipu. Bilo je nekoliko jako sumnjivih situacija, zapravo, događaja gde je moj klub oštećen.

PHOTO: ataimages.rs